11 feb. 2012

Thoughts Again...

Daca dragostea e doar un capitol din viata unui baiat,pentru o fata ea poate fi intreaga viata.Niciodata sa nu tii pe cineva de mana daca ai de gand sa-i frangi inima.Niciodata sa nu frangi inima cuiva care te iubeste cu toata fiinta sa!Aminteste-ti  cat de mult ai suferit si tu din iubire...E dureros cand pastrezi pe cineva in inima ta,dar nu-l poti avea si in bratele tale.Nu invinui o dragoste noua pentru bucuriile rele care ti s-au intamplat in iubirile trecute...Stii cand esti indragostit? Atunci cand ''ADIO'' ti se pare cuvantul cel mai greu de rostit.Daca nu te pot scoate din inima si mintea mea,poate ca acolo este locul tau. Daca iubesti pe cineva cu adevarat,merita sa astepti oricat de lunga ar fi asteptarea...Femeia frumoasa place ochiului,femeia blanda place inimii.Prima este o adevarta bijuterie,dar a doua este o comoara.
E trist cand il iubesti fara a putea spera,dar mult mai trist cand nu ai curaj sa-i spui ce simte inima ta.Se spune ca iubirea este cel mai grozav sentiment din lume,dar experienta dovedeste ca cel mai minunat sentiment din lume il traiesti doar cand te indragostesti de persoana potrivita.Nu te grabi sa iubesti pana nu esti sigur!!!Nu exista suferinta mai mare ca atunci cand porti cu tine in suflet o iubire nemarturisita.Mai degraba prefer sa fiu urata pentru ceea ce sunt, decat iubita pentru ceea ce nu sunt.
Fericirea! Nu stii ce este exact pana in ziua cand o pierzi.La fel ca si cu dragostea.Si nu este tot asa si cu tineretea? Cata vreme o ai nu-i dai nici o importanta.Ba chiar ai vrea ca timpul sa zboare.Abia astepti sa cresti sa faci experiente.Dar intr-o zi te uiti in urma si iti dai seama ca nu mai e...si atunci plangi dupa ea!Ciudata soarta mai avem si noi oamenii! Intelegem importanta unui lucru abia cand l-am pierdut! Bunatatea vorbelor da nastere increderii.Bunatatea in gandire creaza profunzime.Bunatatea de a darui da nastere iubirii.Dupa ce iubesti femeia ,priveste-o cum doarme in locul acela numai al ei.Asculta ce amintirile-ti spun, nu incerca si visurile sa i le ei.Dragostea este o intersectie cu sens giratoriu.Te invarti in jurul aceleasi inimi pana ramai fara lacrimi.Dragostea nu are nevoie de cuvinte,insa cuvintele au intotdeauna nevoie de dragoste.Dragostea este o fiara care sta toata viata la panda si te ucide atunci cand iubesti cel mai tare.Femeia este singurul lucru care conteaza..cu trupul ei in brate poti traversa un ocean..chiar daca nu stii sa inoti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu